Om os

Lidt om os

Michai og Angela Gilchi er begge uddannede kokke med mere end 10 års erfaring i branchen.
– Vi kom til Danmark for 15 år siden fra Rumænien for at finde nye muligheder og har igennem årene arbejdet for flere af de store hotelkæder, heriblandt Radisson, Scandic og Comwell Hotels og senest også for Centralværkstedet i Århus.
Vi har kokkereret for et stort og varieret publikum, der omfatter en del danske og udenlandske berømtheder gennem tiden, så vi har været vant til store udfordringer og særlige ønsker.

På egne ben

Men i 2022 var det tid til at stå på egne ben og derfor etablerede vi Cafe G i Kjellerup, hvor vi bor.

 

Café G er blevet taget rigtig godt imod i Kjellerup. Så godt at der allerede i april 2023 blev udvidet med selskabslokale, der støder op til restauranten.

Behov for mere plads

Vi kunne se, at der var et behov i Kjellerup for større faciliteter, når der skulle holdes fest. Vi har derfor udvidet med endnu? et tilstødende lokale, hvor der er plads til ca. 50 siddende gæster. Det kan være til mindehøjtideligheder, fester, møder eller blot en lidt større forsamling, som det til tider kan være svært at finde plads til i caféen.

 

Vi glæder os over den fantastiske velkomst, vi har fået i Kjellerup og ser frem til at servicere hele byen både inde og ude, til hverdag og fest.